ΑρχικήΕιδήσειςΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΟΙΕΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΟΙΕΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: «ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΝΟΜΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ»

- Advertisement -spot_img

Μετά από τα ζητήματα που προέκυψαν στη λειτουργία μερίδας των Ελληνογαλλικών Σχολειών και την άρνησή τους να εφαρμόσουν διατάξεις του νέου νόμου για την ιδιωτική εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΓΙΕΙΕ (Γραμματείας των Ελληνογαλλικών Σχολείων) Αδελφό Ματθαίο Λεβαντίνο και σε μέλη του Προεδρείου της ΟΙΕΛΕ (παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτός, ο Πρόεδρος του ΣΙΕΛ Αλέκος Γούλας και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστόπουλος).

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε αναλυτικά το ζήτημα και πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων. Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ μίλησε για προβλήματα που παρατηρούνται σήμερα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ζητήματα που προέκυψαν στα Ελληνογαλλικά Σχολεία Saint Joseph και Ουρσουλίνες. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να αποκατασταθεί η νομιμότητα, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΓΙΕΙΕ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τα Ελληνογαλλικά Σχολεία λειτουργούσαν και πρέπει να εξακολουθήσουν να λειτουργούν σύννομα. Επομένως θα πρέπει και ο  νόμος για την ιδιωτική εκπαίδευση να εφαρμοστεί».

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img