ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 15/1, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ EUROPALSO–Η...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 15/1, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ EUROPALSO–Η ΟΙΕΛΕ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

- Advertisement -spot_img

Η συμφιλιωτική διαδικασία μετά από αίτημα της ΟΙΕΛΕ, προκειμένου να υπάρξει τριμερής διάλογος (εκπρόσωποι εργαζόμενων, εργοδοτών και πολιτείας) για να ανοίξει ο δρόμος για σύναψη ΣΣΕ στο χώρο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, που είχε οριστεί για σήμερα, αναβλήθηκε για την 15η Ιανουαρίου. Η αναβολή ορίστηκε από το Υπουργείο Εργασίας μετά από αίτημα που κατέθεσε η εργοδοτική οργάνωση Europalso.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αλλά και την αποστολή προς την Ομοσπονδία της πρότασης της ΟΕΦΕ (των εργοδοτών στο χώρο των Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα προς τα πρωτοβάθμια σωματεία πρόσκληση για έκτακτη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της το Σάββατο, 19/1.

Στο Γενικό Συμβούλιο θα συζητηθούν οι διαδικασίες για τη σύναψη ΣΣΕ σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών και θα τεθούν σε διάλογο προτάσεις για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img