ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ: «ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ: «ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ»

- Advertisement -spot_img

Κραυγή αγωνίας για τις πρωτόγνωρες συνθήκες εργασίας στον ΕΟΠΠΕΠ και τις αδιανόητες διώξεις που θυμίζουν σκοτεινές εποχές της ελληνικής ιστορίας αποτελεί το Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Σύλλογος Εργαζόμενων του Οργανισμού.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για στοχευμένες και εκδικητικές διώξεις εργαζόμενων με δράστη τον Πρόεδρο και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΕΟΠΠΕΠ, η οποία με το πρόσχημα της «κάθαρσης» οδηγεί εργαζόμενους σε στημένες πειθαρχικές διαδικασίες για απόλυση και στη δικαιοσύνη με παραποιημένα στοιχεία.

Η εικόνα που γλαφυρά αποτυπώνεται στη μακροσκελή ανακοίνωση προκαλεί θλίψη και οργή για την κατάντια ενός φορέα υπό την εποπτεία της πολιτείας και όπου οι εργασιακές σχέσεις είναι χειρότερες από την πιο βάναυση απέναντι στους εργαζόμενους ιδιωτική επιχείρηση. Καλούμε τους αρμόδιους του Υπουργείου Παιδείας να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για να λήξει το δράμα του Οργανισμού, όπως ακριβώς έπραξε το Υπουργείο Εργασίας, οι υπηρεσίες του οποίου παρέπεμψαν τον Πρόεδρο και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΕΟΠΠΕΠ στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εργαζόμενων του ΕΟΠΠΕΠ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img