ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ...

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- Advertisement -spot_img

Ανεξέλεγκτη είναι, πλέον, η κατάσταση  σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στα νότια προάστια για το οποίο η ΟΙΕΛΕ έχει προβεί τους τελευταίους μήνες σε σειρά καταγγελιών προς τις αρμόδιες αρχές.

Οι εκπαιδευτικοί είναι απλήρωτοι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας τους ενημέρωσε ότι δεν θα πληρωθούν το καλοκαίρι. Επιπλέον, έχουμε καταγγελίες για βαρύτατες παραβιάσεις της εργατικής και της εκπαιδευτικής νομοθεσίας. Το ωρολόγιο πρόγραμμα παραχαράσσεται, οι εκπαιδευτικοί πιέζονται από το νόμιμο εκπρόσωπο να παραιτηθούν, οι (άφθονες) υπερωρίες δεν καταβάλλονται, ενώ εργάζεται παρανόμως ως «εκπαιδευτικός σύμβουλος» του σχολείου δημόσιος εκπαιδευτικός (σύζυγος του ιδιοκτήτη).

Πλέον, τα αρμόδια όργανα της πολιτείας οφείλουν να παρέμβουν (όπως έχουν πράξει το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που έχουν προβεί σε σοβαρές παρανομίες και οι υποθέσεις τους βρίσκονται υπό διερεύνηση). Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε επιστολή προς τη Διεύθυνση ΠΕ Δ’ Αθήνας ζητώντας την άμεση παρέμβαση της διοίκησης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img