ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»: ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΣΕ...

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»: ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img

Για το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Ευρωπαϊκό Πρότυπο» και τις σοβαρότατες παρανομίες του έχουμε αφιερώσει μεγάλο αριθμό ανακοινώσεων τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνεται και είναι πλέον ανεξέλεγκτη, με δραματικές επιπτώσεις σε μαθητές και εργαζόμενους.
Η τελευταία δραματική εξέλιξη που σχετίζεται με το σχολείο είναι η αποκάλυψη πως η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου δεν έχει καθόλου διοριστήριο, καθώς η Διεύθυνση δεν το εκδίδει επειδή η εν λόγω αντικαθιστά παρανόμως απολυθείσα εκπαιδευτικό! Τούτο σημαίνει πως αυτομάτως τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η προαγωγή των μαθητών στο δημοτικό σχολείο, καθώς η καθ’ ύλην αρμόδια για την υπογραφή των απολυτηρίων εργάζεται παράνομα!Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να παραμένει απλήρωτο εδώ και μήνες το προσωπικό, παρά τις συνεχείς καταγγελίες μας, το οποίο δεν πρόκειται να πληρωθεί το καλοκαίρι, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Η παρέμβαση της Διεύθυνσης Π.Ε. Δ’ Αθήνας κρίνεται πλέον επιτακτική. Η ΟΙΕΛΕ ζήτησε σήμερα με επιστολή της (εδώ) από το Διευθυντή Εκπαίδευσης επείγουσα συνάντηση για να λυθεί επιτέλους το ζήτημα ενός εκπαιδευτηρίου που εδώ και χρόνια εμπαίζει τις αρχές, εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους και θέτει πλέον σε κίνδυνο το εκπαιδευτικό μέλλον των παιδιών.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img