ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ Ο ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ. ΧΑΣΑΠΗΣ

- Advertisement -spot_img

Με ένα εξοργιστικό, υβριστικό κείμενο επιστολής προς κομματικά στελέχη που κυκλοφορεί στα socialmedia, ο πρώην Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας Δ. Χασάπης προκαλεί το σύνολο του κλάδου μας που έχει υποστεί τεράστια οικονομική και ηθική ζημιά από τις κυβερνήσεις της περιόδου 2010-15, ιδίως από την περίοδο Αρβανιτόπουλου. Να σημειωθεί ότι η επίθεση του κ. Χασάπη εναντίον της Ομοσπονδίας έρχεται λίγο μετά από ανάλογου ήθους και ύφους επιθέσεις του Συνδέσμου των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων και της ΠΟΕΔΗΝ….

Στο κείμενο αυτό η ΟΙΕΛΕ και ο Πρόεδρός της χαρακτηρίζονται επί της ουσίας συνεργάτες της …ΝΔ, του Αρβανιτόπουλου και του Κολλεγίου Αθηνών! Αντιλαμβανόμαστε ότι οι χιλιάδες ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, καθώς οι κατηγορίες αυτές δεν αντέχουν καν σε κριτική, ωστόσο πολλοί συνάδελφοί μας εκφράζουν την οργή τουςγια την ακραία πρόκληση του κ. Χασάπη, ο οποίος προκειμένου να υπερασπιστεί τις αντεργατικές και ασύδοτες ενέργειες της συζύγου του, Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, ρίχνει τόνους λάσπης.

Κοινοποιούμε απαντητική επιστολή του Γ.Γ. του ΣΙΕΛΒΕ (του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Βορείου Ελλάδας) Δ. Σελέκου προς τους αποδέκτες της υβριστικής επιστολής.

Όσο για τον κ. Χασάπη, επιφυλασσόμαστε…

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img