ΑρχικήΕιδήσειςΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ: ΙΔ. ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ (!)...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ: ΙΔ. ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ (!) ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

- Advertisement -spot_img

Απίστευτες καταστάσεις ανομίας καταγράφονται καθημερινά στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και κυρίως στο κομμάτι των ιδιωτικών νηπιαγωγείων. Τελευταίο κρούσμα ιδιωτικό νηπιαγωγείο στον Πειραιά, το «_______», που …αποφάσισε μια ωραία πρωία, χωρίς άδεια, να αποχωρήσει από το κτήριό του και να …μετακομίσει σε άλλο χώρο, χωρίς να έχει προηγηθεί έγκριση άδειας, ή κτηριολογικός έλεγχος! Για το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες για παραβίαση της εργατικής και της εκπαιδευτικής νομοθεσίας. Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα έγγραφο προς τη Διεύθυνση ΠΕ Πειραιά που ήδη έχει αρχίσει να διερευνά την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διευθυντής ΠΕ Πειραιά κ. Λ. Νίκας έχει αναλάβει πρωτοβουλία ελέγχου των ιδιωτικών νηπιαγωγείων στην περιοχή της εποπτείας του, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα. Ελπίζουμε ανάλογη ευαισθησία να επιδείξουν και οι υπόλοιπες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Δείτε επιστολή την επιστολή.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img