ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΟΙΕΛΕ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ, 13/3: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ,...

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΟΙΕΛΕ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ, 13/3: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ, ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- Advertisement -spot_img

Αύριο, Τρίτη, 13/3, συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ, υπό το βάρος κρίσιμων εξελίξεων στον κλάδο.

Το Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ θα λάβει απόφαση για κινητοποιήσεις με σκοπό τη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που έχουν κλιμακώσει τις τελευταίες εβδομάδες τον αγώνα τους για ίσα δικαιώματα με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς. Όπως πρόσφατα τονίσαμε σε ανακοίνωσή μας για το ζήτημα, σταθερή άποψη της ΟΙΕΛΕ από την ίδρυσή της πως ο εκπαιδευτικός χώρος είναι ενιαίος, πως δημόσια και ιδιωτικά σχολεία παρέχουν δημόσιο αγαθό και πως οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία αυτά είναι ισότιμοι. Επομένως, η πολιτεία θα πρέπει στο όνομα του δημόσιου αγαθού της Παιδείας και της ανεκτίμητης προσφοράς των αναπληρωτών στην ελληνική κοινωνία, να προχωρήσει στην αποκατάσταση χρόνιων αδικιών εξισώνοντας τα εργασιακά τους δικαιώματα με αυτά των υπόλοιπων εκπαιδευτικών.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την έλλειψη διαλόγου με το Υπουργείο Παιδείας και τη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου.

Αμέσως μετά τη λήξη του ΔΣ θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img