ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΟ...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ – ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ, ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

- Advertisement -spot_img

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στη μεγάλη έρευνα του κλαδικού Ινστιτούτου της ΟΙΕΛΕ που έχει ως στόχο να διερευνήσει τα στοιχεία που συγκροτούν το δημογραφικό, το επιστημονικό και το κοινωνικό προφίλ του ιδιωτικού εκπαιδευτικού, καθώς και βασικές στάσεις και αντιλήψεις του για την εκπαίδευση και τη σχολική πραγματικότητα. Ο αρχικός στόχος ήταν τα 700 ερωτηματολόγια που ήδη έχει καλυφθεί από χθες! Πλέον ο στόχος έχει αναθεωρηθεί, καθώς έχουμε ακόμη μια εβδομάδα περιοδείας σε ιδιωτικά σχολεία σε όλη τη χώρα και η ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό (το link για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου εδώ).

Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, αλλά και την ικανοποίησή μας για την εντυπωσιακή συμμετοχή, αλλά και την προθυμία που οι συνάδελφοι δείχνουν για την έρευνα. Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί γνωρίζουν πως η αποτύπωση βασικών στοιχείων του προφίλ τους και η δημοσιοποίησή τους θα βοηθήσει τον κλάδο πολλαπλά και ταυτόχρονα θα καταδείξει το υψηλό επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδό τους.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img