ΑρχικήΕιδήσειςΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

- Advertisement -spot_img

Το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία έχει εντείνει τις προσπάθειές της για την καταπολέμηση του φαινομένου των απλήρωτων εκπαιδευτικών που έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας. Πέρα από τη ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας και της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, κλιμάκια της ΟΙΕΛΕ και των πρωτοβάθμιων σωματείων πραγματοποιούν επισκέψεις σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για να ενημερωθούν τι ακριβώς συμβαίνει.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Δ. Κάζαγλης θα μεταβεί αύριο στις Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ Ανατ. Αττικής για να συνομιλήσει με στελέχη της διοίκησης και να ενημερωθεί για την πορεία συγκεκριμένων υποθέσεων που αφορούν ιδιωτικά σχολεία της περιοχής. Υπενθυμίζουμε ότι οι Διευθύνσεις οφείλουν αφενός να ελέγχουν μηνιαίως τις μισθοδοτικές καταστάσεις για να διαπιστώνουν την καταβολή των νόμιμων αποδοχών και αφετέρου να προχωρούν στις προβλεπόμενες πειθαρχικές ενέργειες για τους ιδιοκτήτες που παρανομούν.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img