ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ – «ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ» ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΕΙΟ!

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λ. Σέμπο, με την οποία εκφράζει την απορία και αγανάκτηση της για την δυσερμήνευτη και αναιτιολόγητη καθυστέρηση του τοπικού υποκαταστήματος ΙΚΑ στο Περιστέρι να ελέγξει στοιχειωδώς την εδώ και τρείς μήνες κατατεθείσα καταγγελία από εκπαιδευτικούς του ιδιωτικού σχολείου «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ» (πρώην Παπαχαραλάμπους). Η καταγγελία είναι εξαιρετικά σοβαρή, διότι αφορά τη μη καταβολή ενσήμων εκ μέρους της ιδιοκτησίας. Επισημαίνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί, όπως αναφέραμε και σε χθεσινή μας ανακοίνωση, είναι απλήρωτοι για όλο το 2018 (εδώ και 7 μήνες).

Η Ομοσπονδία μας ενημέρωσε τον κ. Διοικητή για τη διαχρονική περιφρόνηση νόμων και θεσμών που επιδεικνύει το εν λόγω εκπαιδευτήριο και ζήτησε από τον ίδιο να λάβει πρωτοβουλίες ώστε να διερευνηθεί η καταγγελία και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Για την χθεσινή ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ υπήρξε απάντηση από την ιδιοκτησία του εν λόγω εκπαιδευτηρίου, η οποία θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα μας με ανταπάντηση της ΟΙΕΛΕ.

Πάντως, με βάση όσα μας ενημερώνουν, η κατάσταση στο σχολείο θυμίζει περισσότερο  … «κρητική βεντέτα», παρά εκπαιδευτήριο! Αρκεί να αναφέρουμε ότι η νέα ιδιοκτησία προέβη σε καταγγελία σύμβασης δύο εκπαιδευτικών (ο ένας εκ των οποίων είναι ο … παλιός ιδιοκτήτης!) και ότι τους εκπαιδευτικούς αυτούς, τούς είχαν πετάξει εκτός τάξης από τον Μάρτιο! Οι περιπτώσεις αυτές καταγγελίας σύμβασης θα εξεταστούν από την  Ανεξάρτητη Τριμελή Επιτροπή  στις 7/9.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img