ΑρχικήΕιδήσειςΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δ....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

- Advertisement -spot_img

Πριν από μία εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ και εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ Μ. Κουρουτός απέστειλε εξώδικη πρόσκληση προς τον Πρόεδρο και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Οργανισμού και το θέμα των Κέντρων Μελέτης. Η εξώδικη αυτή πρόσκληση είχε ως μοναδικούς αποδέκτες τα δύο στελέχη του ΔΣ του Οργανισμού και, φυσικά, ποτέ δεν κοινοποιήθηκε.

Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι με κάποιο τρόπο ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Δ. Κωνσταντόπουλος έγινε κάτοχος του κειμένου και χωρίς να μιλήσει καν με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας το χρησιμοποίησε για να κάνει σχετική ερώτηση στη Βουλή. Σήμερα ο Πρόεδρος απέστειλε επιστολή προς το Βουλευτή ζητώντας, για λόγους πολιτικής δεοντολογίας, να αποσυρθεί η ερώτηση και να ακολουθηθεί η θεσμική οδός του διαλόγου, αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του ΕΟΠΠΕΠ.

Διαβάστε εδώ την επιστολή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img