ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ

- Advertisement -spot_img

Φανταστείτε το πιο κακομαθημένο παιδί του κόσμου σε φαρσοκωμωδία. Αν δεν του πάρουν όλα τα παιχνίδια οι γονείς, στρέφεται στους παππούδες. Αν και αυτοί του αρνηθούν, τότε στέλνει γράμμα στον …Άη Βασίλη!

Κάπως έτσι συμπεριφέρεται και ο ΣΙΣ. Μια παρέα επιχειρηματιών της ιδιωτικής εκπαίδευσης που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει από διάφορα νομοθετήματα γύρω στα 40-50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (35-40% μείωση μισθών των εκπαιδευτικών, αύξηση ωραρίου, κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και επιδόματος αδείας κ.λπ.), όλα εις βάρος των εργαζόμενων και των δημόσιων ταμείων, βρέθηκε το 2014 στην πρωτοφανή θέση να κερδίζει χρήματα από το κράτος, να έχουν οι φορείς του όλα τα προνόμια δημόσιων φορέων (έκδοση ισότιμων τίτλων σπουδών, ειδικό καθεστώς φορολόγησης), αλλά να λειτουργούν με καθεστώς αμιγών επιχειρήσεων! Αυτή η κοινωνικά προκλητική και αντίθετη με την κοινή λογική προνομιακή συντεχνιακή αντιμετώπιση 150 ανθρώπων που όμως διατηρούν ισχυρότατες διασυνδέσεις (για ευνόητους λόγους) με πολιτικούς και ΜΜΕ τερματίστηκε υπό την ευρεία συναίνεση της Βουλής με το Ν. 4415/2016.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα κακομαθημένα παιδιά που ζητούν συνεχώς κι άλλα δώρα, που απαιτούν να αφεθούν ελεύθεροι να κάνουν τις σκανταλιές τους! Κι ας είναι οι σκανταλιές αυτές εις βάρος των άλλων παιδιών. Αλλά αυτή δεν είναι η πεμπτουσία του bullying;

Διαβάστε την επιστολή του ΣΙΣ στον Πρωθυπουργό

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img