ΑρχικήΑνακοινώσειςΗ ΟΙΕΛΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ:...

Η ΟΙΕΛΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ: ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΓΚΥΕΣ-ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΑΣΧΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

- Advertisement -spot_img

Το απόστημα έσπασε. Η προχθεσινή ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ άνοιξε στόματα. Εδώ και δύο ημέρες λαμβάνουμε καταγγελίες εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία από όλη τη χώρα που συγκλονίζουν. Πλέον, η Ομοσπονδία έχει συγκροτήσει φάκελο με συγκεκριμένα ιδιωτικά νηπιαγωγεία και ζητά άμεση εισαγγελική παρέμβαση για να τερματιστεί ο ζόφος που επικρατεί στο χώρο αυτό. Βάναυση καταπάτηση του ιερού δικαιώματος στη μητρότητα, απλήρωτη εργασία Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι, εκπαιδευτικοί που εργάζονται ως κηπουροί, καθαρίστριες σε τουαλέτες, νηπιαγωγοί που προσλαμβάνονται ως ιδιωτικοί υπάλληλοι για να τους καταβάλλεται λιγότερο από μισό του νόμιμου μισθού.
Τις τελευταίες ημέρες έχουμε λάβει συγκλονιστικές καταγγελίες που απεικονίζουν γλαφυρά το τι συμβαίνει στη μεγάλη πλειονότητα των ιδιωτικών νηπιαγωγείων και κάνουν ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη παρέμβασης της πολιτείας και της δικαιοσύνης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img