ΑρχικήΕιδήσειςAΥΡΙΟ Η ΟΙΕΛΕ ΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΩΤΗ ΜΝΗΜΗ...

AΥΡΙΟ Η ΟΙΕΛΕ ΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΩΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

- Advertisement -spot_img

Αύριο Σάββατο, 10/11, και ώρα 12 μ. τελείται, μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ το πολιτικό μνημόσυνο για να τιμηθεί η Φώφη Μπουλούτα, η συνάδελφος-σύμβολο των αγώνων του κλάδου μας, που πριν ακριβώς ένα χρόνο έφυγε αδικαίωτη από τη ζωή. Το πολιτικό μνημόσυνο  θα λάβει χώρα στο κοιμητήριο Αμαρουσίου. Η σεμνή αυτή εκδήλωση έχει ως στόχο να τιμηθεί η συνάδελφός μας και ο σκληρός, μα άνισος αγώνας που έδωσε μαζί με την Ομοσπονδία ενάντια σε ένα πανίσχυρο πολιτικοεπιχειρηματικό κατεστημένο.

Η μνήμη της Φώφης, που κάποιοι για μικροπολιτικούς λόγους επιχείρησαν άνανδρα να σπιλώσουν, θα παραμείνει ζωντανή με την προσπάθειά μας να δικαιωθεί ο αγώνας της, αλλά και με τη μάχη ολόκληρου του κλάδου για μια ιδιωτική εκπαίδευση που θα παρέχει δημόσιο, κοινωνικό αγαθό, για αξιοπρεπείς εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, για ισότιμη αντιμετώπιση όλων των μαθητών, ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής προέλευσης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img