ΑρχικήΕιδήσειςΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14/12: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14/12: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

- Advertisement -spot_img

Την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, η ΟΙΕΛΕ θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης με τίτλο «60 χρόνια ΟΙΕΛΕ – Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κλάδου των ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών». Η εκδήλωση αυτή αρθρώνεται σε δύο μέρη:

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν ιστορικά στοιχεία από τη διαχρονική συνεισφορά της ΟΙΕΛΕ στον επιστημονικό διάλογο για την εκπαίδευση. Θα παρουσιαστούν, επίσης, τα αποτελέσματα πρωτογενούς έρευνας του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ/ΟΙΕΛΕ με τίτλο: «Το προφίλ του ιδιωτικού εκπαιδευτικού σήμερα: Στάσεις και αντιλήψεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών για τη λειτουργία της ιδιωτικής εκπαίδευσης». Η έρευνα αυτή που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 1.200 περίπου ιδιωτικών εκπαιδευτικών είχε ως στόχο την αποτύπωση του προφίλ του ιδιωτικού εκπαιδευτικού και των στάσεων και αντιλήψεων που αυτός διαμορφώνει για το χώρο εργασίας του και το κοινωνικό αγαθό που παρέχει.

Στο δεύτερο μέρος θα λάβει χώρα η εκδήλωση μνήμης για τα 60 χρόνια της ΟΙΕΛΕ, η οποία θα ξεκινήσει με την προβολή αφιερωματικού βίντεο για την ιστορία της ΟΙΕΛΕ. Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης μνήμης, θα τιμηθούν ιστορικές προσωπικότητες με σημαντική συνεισφορά στην Ομοσπονδία και στον κλάδο. Θα γίνει, επίσης, το προσκλητήριο των νεκρών μας, εμβληματικών αγωνιστών, από τον Αγησίλαο Χριστοδουλόπουλο μέχρι τον Ανδρέα Κασσέτα και τη Φώφη Μπουλούτα, που αποτελούν μέχρι σήμερα σύμβολα αγώνα για όλους μας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img