ΑρχικήΑνακοινώσειςΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ - ...

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ – Η ΟΙΕΛΕ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ έγινε σήμερα αποδέκτης κειμένου με αντικείμενο της εσωτερική «αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών στο Κολλέγιο Ανατόλια. Το κείμενο αυτό θα τεθεί σε συζήτηση αύριο στους Συλλόγους Διδασκόντων του σχολείου.

Η Ομοσπονδία θεωρεί εξαιρετικά ανησυχητικό ότι η διαδικασία της «αξιολόγησης» συνδέεται με τις ανανεώσεις σύμβασης των εκπαιδευτικών. Είναι γνωστό ότι η υπηρεσιακή εξέλιξη των εκπαιδευτικών πρέπει να γίνεται υπό την εποπτεία της Πολιτείας και με εμπλοκή των αρμόδιων εκπαιδευτικών θεσμών, σύμφωνα με το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία.

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε στους Διευθυντές των σχολείων έγγραφο με το οποίο τους ζητά να αποσυρθεί το κείμενο αυτό από τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων μέχρι να αποφανθεί η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς της για το αν είναι νόμιμη, ή όχι η διαδικασία της εσωτερικής αξιολόγησης που περιγράφεται σ’ αυτό.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img