ΑρχικήΑνακοινώσειςΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΤΡΙΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΓΕΛΕΚΑ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΤΡΙΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΓΕΛΕΚΑ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

- Advertisement -spot_img

Ο Γιώργος Μπουγελέκας αποτελεί μια ξεχωριστή φυσιογνωμία στο χώρο του κινήματος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Εμβληματικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς με σταθερή παρουσία στα ΔΣ της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛ, εμπλούτισε με τις γόνιμες απόψεις του τις θέσεις της Ομοσπονδίας και στάθηκε αρωγός στον αγώνα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ακόμη και όταν απολύθηκε από το σχολείο του και διορίστηκε ως αναπληρωτής στη δημόσια εκπαίδευση.

Ο Γιώργος είναι εξαίρετος μαθηματικός με πλούσια διδακτική και διοικητική εμπειρία στην εκπαίδευση. Διαθέτει επίσης το ταλέντο της γραφής. Τόσο ως αρθρογράφος για θέματα εκπαιδευτικής και πολιτικής επικαιρότητας σε εφημερίδες και περιοδικές εκδόσεις, όσο και ως συγγραφέας.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία η τρίτη δουλειά του Γιώργου με τίτλο «Ο εγγονός της ‘Αννας» από τις Εκδόσεις Κέδρος (είχαν προηγηθεί οι συλλογές διηγημάτων «Διαβατήρια» και «Ονειρική Παρανομία»). Το βιβλίο αντανακλά την ευαίσθητη κοινωνικά ματιά του συγγραφέα, πραγματευόμενο το κρίσιμο ζήτημα της ανόδου του νεοναζισμού και της απήχησής του στη νέα γενιά.

Κεντρικά πρόσωπα του βιβλίου είναι η Άννα, μια Εβραία που γλίτωσε από τη ναζιστική θηριωδία, και ο εγγονός της, που ωστόσο ασπάζεται τα συνθήματα των ιδεολογικών απογόνων τους. Στις σελίδες του βιβλίου περιγράφεται η προσπάθεια της γιαγιάς Άννας να προστατεύσει τον εγγονό της από τις σειρήνες της νεοναζιστικής ιδεολογίας, εξιστορώντας του την ιστορική αλήθεια.

Ευχόμαστε στον αγαπητό μας συνάδελφο το βιβλίο του να είναι καλοτάξιδο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο καθώς και απόσπασμά του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img