ΑρχικήΑνακοινώσειςΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ...

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

Όπως ανακοινώθηκε, στο Πλαίσιο Δράσης της ΟΙΕΛΕ περιλαμβάνεται η ενημέρωση των συναδέλφων σε όσο το δυνατόν περισσότερα ιδιωτικά σχολεία εν όψει της κρίσιμης περιόδου που ακολουθεί και περιλαμβάνει ενδεχόμενη «αξιολόγηση» και αλλαγή του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου που διέπει την ιδιωτική εκπαίδευση.

Σήμερα ξεκίνησε η ενημερωτική εκστρατεία της Ομοσπονδίας. Κλιμάκια ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ επισκέφτηκαν τη Σχολή Χιλλ και το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέλυσε στους πολυπληθείς εκπαιδευτικούς την τρέχουσα κατάσταση και τους κάλεσε να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Ενημέρωσε, δε, ότι θα υπάρξει εκ νέου επίσκεψη στα σχολεία για να αποφασιστούν κινητοποιήσεις που θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα και των τριών Ομοσπονδιών (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ), όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη της Παρασκευής.

Από την ανταπόκριση των συναδέλφων είναι φανερό πως ο κλάδος επαγρυπνά και δεν πρόκειται να επιτρέψει την επιστροφή της εφιαλτικής περιόδου Αρβανιτόπουλου.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img