ΑρχικήΑνακοινώσειςΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ

- Advertisement -spot_img

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί και φέτος συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973.

Θα συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις μνήμης, εκφράζοντας την ευχή καμιά συλλογικότητα, κομματικός φορέας, ή νεολαιίστικη οργάνωση να μην καπηλευτεί έναν αγώνα που αγκαλιάστηκε από το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού. Ευχόμαστε, επίσης, οι εκδηλώσεις να είναι ειρηνικές και κανείς να μην “χαρίσει” μια ημερομηνία με βαρύ συμβολισμό στα γεράκια των ΜΜΕ και στους νοσταλγούς του φασισμού που θα πανηγυρίσουν για τον ευτελισμό της επετείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο «Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 -1974» (ΣΦΕΑ) στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν:
 
-Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Πολυτεχνείου στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2017.
-Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον αγωνιστή της Δημοκρατίας και του Φοιτητικού κινήματος Θωμά Βασιλειάδη, στις 12.30 μ.μ. εντός της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
-Συγκέντρωση μπροστά στην Πολυτεχνική Σχολή και κεντρική  ομιλία μελών της Διοίκησης του Σ.Φ.Ε.Α. ώρα 17.00μ.μ.
-Τέλος, πορεία που θα ακολουθήσει αμέσως μετά προς το Αμερικάνικο Προξενείο.
Υπενθυμίζουμε πώς με βάση την εγκύκλιο του ΥΠΕΘ Φ1/195376/ΓΔ4/ 13-11-2017 την Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017 στα σχολεία γίνονται μόνο επετειακές εκδηλώσεις για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Όποιοι συνάδελφοι έχουν ενημερωθεί από τα σχολεία τους για άλλες “υποχρεώσεις” την ίδια ημέρα, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο.
- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img