ΑρχικήΑνακοινώσειςΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΙΕΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΖΗΡΙΔΗ-ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΙΕΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΖΗΡΙΔΗ-ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

- Advertisement -spot_img

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σε πολύ καλό κλίμα  η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της ΟΙΕΛΕ μεταξύ των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας και των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Γενιά Ζηρίδη». Εκ μέρους της ΟΙΕΛΕ παρέστησαν οι: Δ. Κάζαγλης Αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, Αλ. Γούλας Πρόεδρος του ΣΙΕΛ και ο Π. Πολυδωρόπουλος μέλος του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Εκ μέρους του σχολείου παρέστησαν οι: Διευθυντές των Σχολικών Βαθμίδων, η νόμιμη Εκπρόσωπος του εκπαιδευτηρίου και η κ. Κατερίνα Ζηρίδη. Η συνάντηση προγραμματίστηκε για να συζητηθεί το θέμα που προέκυψε μετά από δημοσίευμα εφημερίδας που αναφερόταν σε κλείσιμο του σχολείου.

Η εκπρόσωπος  του σχολείου κ. Κ. Ζηρίδη διαβεβαίωσε ότι έχουν ρυθμιστεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες του σχολείου και τα Εκπαιδευτήρια θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους χωρίς καμία επίπτωση για τους εκπαιδευτικούς και για τους μαθητές. Η κ. Ζηρίδη ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την ευαισθησία που επέδειξε για το συγκεκριμένο ζήτημα και διαβεβαίωσε πως θα διαφυλαχθούν οι εργασιακές συνθήκες των συναδέλφων.

Η Ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και τονίζει για μια ακόμη φορά ότι στόχος της είναι τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια να λειτουργούν σε συνθήκες νομιμότητας και εκπαιδευτικής αρμονίας. Μόνο έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, η εργασιακή ειρήνη  και η λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων ως κέντρων αγωγής και πολιτισμού.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img