ΑρχικήΑνακοινώσειςΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ» ΠΟΥ...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ» ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΣΙΕΛ

- Advertisement -spot_img

Είναι γνωστό από πλήθος ανακοινώσεων της ΟΙΕΛΕ το μεγάλο ζήτημα παρανομίας που αφορά το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Ευρωπαϊκό Πρότυπο». Το εν λόγω σχολείο απασχολεί εδώ και χρόνια τις εκπαιδευτικές αρχές, κυρίως σε ό, τι αφορά ζητήματα μισθοδοσίας των εκπαιδευτικών.

Η Ομοσπονδία τους τελευταίους μήνες έχει ζητήσει από τη Διεύθυνση ΠΕ Δ’ Αθήνας και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας να λάβουν άμεσα μέτρα για το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αντιμετωπίζουν πολύμηνη καθυστέρηση των αποδοχών τους, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πλέον ζήτημα επιβίωσης. Δυστυχώς, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν κινηθεί με την απαιτούμενη ταχύτητα και οι καθυστερήσει επιδεινώνουν την ήδη δυσμενή κατάσταση των συναδέλφων μας.

Ο ΣΙΕΛ Αθήνας, το μεγαλύτερο σωματείο-μέλος της ΟΙΕΛΕ, αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να εξεταστεί η υπόθεση από τριμερή σύνθεση (Υπουργείο-εργατική πλευρά-εργοδοτική πλευρά) και η υπόθεση να πάρει, σε περίπτωση διακρίβωσης των παραβιάσεων και μη άμεσης συμμόρφωσης του σχολείου με τη νομοθεσία, το δρόμο της δικαιοσύνης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img