ΑρχικήΕιδήσειςΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ!

- Advertisement -spot_img

Με λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε προ ολίγου ότι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων «καθοδηγούν» την τρόικα, προκειμένου να επιτύχει την κατεδάφιση του Νόμου Φίλη. Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Ομοσπονδίας, οι επαφές των σχολαρχών αυτών είναι καθημερινές και μάλιστα εντάθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες.

Δυστυχώς, επανεμφανίζεται το φαινόμενο των «κουκουλοφόρων» που κρυφά, πίσω από τον επίσημο διάλογο, προστρέχουν στην τρόικα για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντά τους. Βεβαίως εδώ το ζήτημα είναι σύνθετο κι έχει νομικές προεκτάσεις, τις οποίες η ΟΙΕΛΕ θα ψηλαφήσει άμεσα. Η σημερινή αποκάλυψη της Ομοσπονδίας αφορά μια καραμπινάτη και κυνική περίπτωση συναλλαγής με στόχο την καταστρατήγηση του δημόσιου συμφέροντος με τεράστια οικονομικά οφέλη να κρύβονται πίσω από αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

Ακόμη πιο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της «εκπαιδευτικής τρόικα» είναι Έλληνες υπήκοοι και μάλιστα η σχέση κάποιων με τον επιχειρηματικό χώρο της εκπαίδευσης είναι γνωστή. Όλα θα έρθουν στο φως, όταν η Ομοσπονδία κρίνει σκόπιμο και θα ακολουθήσουν συγκεκριμένες θεσμικές ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img