ΑρχικήΕιδήσειςΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Π.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

- Advertisement -spot_img

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά, παρουσία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτού και του Γεν. Γ. Γ. Χριστόπουλου (οι οποίοι είναι αιρετοί της Ομοσπονδίας στο Συμβούλιο), ΠΥΣΠΕ όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα των ιδιωτικών σχολείων της περιοχής. Στη συνέχεια ο Διευθυντής Π.Ε. κ. Νίκας προέβη σε ενημέρωση των εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ για τα πολλά και σημαντικά ζητήματα νομιμότητας που διαπίστωσε μετά από συνεχείς ελέγχους στα ιδιωτικά σχολεία τα οποία εποπτεύει. Ακολούθησε συζήτηση για τους πιο πρόσφατους τρόπους αντιμετώπισης αυτών των ζητημάτων.

Η ΟΙΕΛΕ σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζει τη σοβαρή προσπάθεια εποπτείας που καταβάλλεται από ορισμένες Διευθύνσεις (και από τη Διεύθυνση Π.Ε Πειραιά), επισημαίνει όμως πως θα πρέπει όλες οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Χώρας να εντείνουν αποφασιστικά τις προσπάθειες τους για να αντιμετωπιστεί η οξύτατη ανομία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img