ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ ΓΙΑ ΤΟΝ...

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

- Advertisement -spot_img

Νέες σοβαρές καταγγελίες για τις πρακτικές της φερόμενης ως Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ κατέθεσαν με ανοιχτή τους επιστολή οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ.

Την ώρα που ο ΕΟΠΠΕΠ βρίσκεται υπό διάλυση με το προσωπικό βαθύτατα διχασμένο λόγω της αυταρχικής συμπεριφοράς της κ. Γιαννακοπούλου, η εν λόγω στήνει εκδήλωση με δεκάδες καλεσμένους πανηγυρίζοντας για αυτονόητες υπηρεσίες που εδώ και 3 χρόνια ο Οργανισμός παρέχει, χάρη στην αυταπάρνηση των εργαζόμενων (τις εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων των ΙΕΚ). Η  “φιέστα” γίνεται για να καλυφθούν οι σοβαρές παρανομίες της και οι αντεργατικές της ενέργειες.

Ωστόσο, οι “εορταστικές εκδηλώσεις” δεν μπορούν να καλύψουν το ότι ο ΕΟΠΠΕΠ λειτουργεί χωρίς τον εδώ και 1 χρόνο εγκεκριμένο Κανονισμό Λειτουργίας (που τον κρατούν κάποιοι κλειδωμένο και τον μαγειρεύουν με στόχο την έξωση των εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων από το ΔΣ), χωρίς να έχει πάρει καμιά απόφαση για την ΚΥΑ Πληροφορικής και την αδειοδότηση φορέων πιστοποίησης με αποτέλεσμα να οργιάζει το πάρτι ανομίας εκατομμυρίων ευρώ και χωρίς καμιά ενέργεια για τη νομοθέτηση πλαισίου για τη συνεχιζόμενη κατάρτιση που θα δώσει ανάσα σε χιλιάδες άνεργους νέους μας. Το κυριότερο, δεν έχει υλοποιηθεί η εντολή του ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας για οικονομικό έλεγχο του ΕΟΠΠΕΠ από το 2009 και έπειτα, ώστε να διαπιστωθεί, εάν πρώην ή και νυν μέλη του ΔΣ είχαν οικονομικές συναλλαγές με τον Οργανισμό και τους μητρικούς του φορείς.

 

Δείτε εδώ σχετικό άρθρο της εκπαιδευτικής ιστοσελίδας alfavita

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img