ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΡΣΑΚΕΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 13ΟΥ ΚΑΙ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

- Advertisement -spot_img

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΟΙΕΛΕ συνάντηση ανάμεσα στο Προεδρείο της Ομοσπονδίας και  σε μέλη των Δ.Σ. των εκπαιδευτικών της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας για το ζήτημα της ενεργοποίησης της απόφασης του Υπουργείου Εργασίας σχετικά με την καταβολήτου 13ου, του 14ου μισθού στους εκπαιδευτικούς των Αρσακείων Σχολείων.

Στη συζήτηση αναλύθηκαν νομικά ζητήματα και τέθηκαν οι ενδεχόμενες κοινές ενέργειες της Ομοσπονδίας και των δύο Δ.Σ. για να αποκατασταθεί η νομιμότητα. Κοινή διαπίστωση στη συνάντηση ήταν ότι ο νέος νόμος ενισχύει την υποχρέωση καταβολής του 13ου, του 14ου μισθού και του επιδόματος αδείας σε όλους τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς.

Η Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. θα ζητήσει άμεσα συναντήσεις με τους Υπουργούς Παιδείας και Εργασίας, για να τεθεί το ζήτημα και να ζητηθεί η εφαρμογή της απόφασης του Υπ. Εργασίας σε όλο το φάσμα της τυπικής ιδιωτικής εκπαίδευσης, ώστε να αντιμετωπιστεί η συνεχιζόμενη αδικία εις βάρος χιλιάδων ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img