ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ TO ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ TO ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΦΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ – ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΖΗΤΑ Η ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img

πό το 2012 το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ΑΛΦΑ έχει απασχολήσει την ΟΙΕΛΕ και τις εκπαιδευτικές αρχές, λόγω των σοβαρότατων εκπαιδευτικών, εργασιακών, ασφαλιστικών και φορολογικών παρανομιών (παράνομες απολύσεις, αδήλωτοι εργαζόμενοι, παράνομη μισθοδοσία, πλαστογραφίες, καταδολίευση της Τράπεζας Θεμάτων) στις οποίες έχει υποπέσει η ιδιοκτησία του.

Παρά το γεγονός εκκρεμούν εις βάρος του εκπαιδευτηρίου δύο πειθαρχικές διώξεις μετά από ΕΔΕ, απτόητοι οι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να παρανομούν. Πριν από μερικές ημέρες λάβαμε συγκλονιστική επιστολή από απελπισμένους συναδέλφους που υπηρετούν στο σχολείο. Απλήρωτοι επί μήνες και υπό καθεστώς συνεχών απειλών και πιέσεων είχαν χάσει κάθε ελπίδα ότι οι εποπτικές αρχές της πολιτείας θα μπορούσαν να παρέμβουν για να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Η Ομοσπονδία απέστειλε καταγγελία προς τη Διευθύντρια Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και προς τη Διεύθυνση Δ.Ε. Εύβοιας ζητώντας να εφαρμοστούν οι αυστηρότερες ποινές στους διαχρονικά παρανομούντες ιδιοκτήτες.

Δείτε εδώ την συγκλονιστική επιστολή των συναδέλφων από το Εκπαιδευτήριο ΑΛΦΑ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img