ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ» – ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ έλαβε γνώση μεγάλου αριθμού καταγγελιών που αφορούν το – γνωστό για τις συστηματικές παραβιάσεις της νομοθεσίας – Εκπαιδευτήριο «Παπαχαραλάμπειο» (πρώην Παπαχαραλάμπους που άλλαξε όνομα το 2012 με τη γνωστή «κομπίνα» δήθεν ίδρυσης νέου σχολείου, ώστε να μηδενίσουν το κοντέρ των οφειλών στα δημόσια ταμεία).

Οι καταγγελίες αφορούν σοβαρότατες παραβιάσεις της εκπαιδευτικής, της εργατικής και της ασφαλιστικής νομοθεσίας από τις οποίες πλήττονται θεμελιώδη δικαιώματα των συναδέλφων μας, αλλά και το δημόσιο συμφέρον. Δυστυχώς, οι παρανομίες με θύματα εκπαιδευτικούς δεν είναι καινούρια ιστορία για το εν λόγω εκπαιδευτήριο. Ο κλάδος γνωρίζει καλά για τον πολιτικό και νομικό αγώνα δεκάδων εκπαιδευτικών του σχολείου που ήταν επί χρόνια απλήρωτοι, την ώρα που η ιδιοκτησία του σχολείου έκανε «επενδύσεις» στις πλάτες τους. Παρά τις διαρκείς προσπάθειες του Διευθυντή ΠΕ Γ’ Αθήνας κ. Στάμου το σχολείο να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία, οι διοικούντες κωφεύουν, με αποτέλεσμα σήμερα η κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η Ομοσπονδία απέστειλε σήμερα καταγγελία στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ζητώντας την άμεση παρέμβασή της για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την τιμωρία των υπεύθυνων του σχολείου.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img