ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΕΛ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΣΗΜΕΡΑ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΕΛ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

- Advertisement -spot_img

Συνεχίζονται οι συνελεύσεις, με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση συναδέλφων, σε παραρτήματα του ΣΙΕΛ και σε ιδιωτικά σχολεία. Μέχρι στιγμής, κλιμάκια της Ομοσπονδίας έχουν παραβρεθεί σε συνελεύσεις που έγιναν στα ακόλουθα παραρτήματα και σχολεία:

Σχολή Χιλλ,

Λεόντειος Ν. Σμύρνης,

Εκπαιδευτήρια «ο Πλάτων»,

Ελληνογερμανική Αγωγή,

Ζαν Ντ’ Αρκ,

Αγ. Παύλος Πατησίων,

Ανατόλια Θεσσαλονίκης,

Ουρσουλίνες (Δημοτικό),

Pierce College,

Λεόντειος Πατησίων,

Σχολή Μωραΐτη,

Συνέλευση Αντιπροσώπων όλων των ιδιωτικών σχολείων Θεσσαλονίκης

Στις συνελεύσεις αυτές οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο και δήλωσαν τη στήριξή τους στο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε Συνέλευση με μαζική συμμετοχή εκπαιδευτικών στην Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παρασκευής «Ευγένιος Ντελακρουά», ένα σχολείο με ιστορία πλούσιας δράσης στον κλάδο. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Μ. Κουρουτός και ο Α’ Αντιπρόεδρος Δ. Κάζαγλης που ανέλυσαν τα σημεία του νέου νομοσχεδίου για τις υποστηρικτικές δομές εκπαίδευσης και μίλησαν για σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ακολούθησε ζωηρός και γόνιμος διάλογος, με τους συναδέλφους να καταθέτουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη δράση της ΟΙΕΛΕ και για τα επόμενα βήματα του κλάδου, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στο σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και στα επόμενα βήματα μετά από μια ενδεχόμενη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι Συνελεύσεις με σκοπό τις επόμενες εβδομάδες να έχει ενημερωθεί ένα μεγάλο κομμάτι εκπαιδευτικών και να συγκεντρωθούν προς αξιολόγηση στο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ όλες οι προτάσεις για τη χάραξη πορείας του κλάδου μας.

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img