ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ ΓΙΑ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

- Advertisement -spot_img

Συνεχίστηκε σήμερα η ενημέρωση των κλιμακίων ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ στα ιδιωτικά σχολεία για το νέο θεσμικό πλαίσιο που διέπει την ιδιωτική εκπαίδευση μετά την ψήφιση του νόμου για τις υποστηρικτικές δομές. Σήμερα εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και του ΣΙΕΛ επισκέφτηκαν τα ιδιωτικά σχολεία Ζηρίδη (Δημοτικό- Γυμνάσιο -Λύκειο), Γεννάδειο (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο)και Μαλλιάρα(Γυμνάσιο-Λύκειο).
Οι συνάδελφοι επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα του νέου νόμου, όπως για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας ως δημόσιας, για την αντικατάσταση των σχολικών συμβούλων από τους συντονιστές εκπαιδευτικού έργου και για την αξιολόγηση των διευθυντικών στελεχών της εκπαίδευσης από την πολιτεία. Και στα τρία σχολεία η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν μεγάλη. Τα κλιμάκιά μας θα συνεχίσουν τις ενημερώσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου με στόχο να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών σχολείων.
Τέλος, συμπληρώθηκαν από το σύνολο των εκπαιδευτικών ερωτηματολόγια για τη μεγάλη έρευνα που πραγματοποιεί το Κλαδικό Ινστιτούτο της Ομοσπονδίας μας με στόχο τη διερεύνηση του δημογραφικού, του επιστημονικού και του επαγγελματικού προφίλ των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Το ερωτηματολόγιο αυτό μπορείτε να το συμπληρώσετε ηλεκτρονικά στο ακόλουθο link. Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία που διαρκεί περίπου 5 λεπτά.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img