ΑρχικήΑνακοινώσειςΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ –...

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

- Advertisement -spot_img

Η Ομοσπονδία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει μια εξαιρετικά δυσάρεστη υπόθεση. Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα οι εκπαιδευτικοί ενός σχολείου μη κερδοσκοπικού, με θρησκευτικό χαρακτήρα, της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, συμπληρώνουν τρεις μήνες απλήρωτοι αντιμετωπίζοντας πλέον ζητήματα επιβίωσης.
Η ΟΙΕΛΕ εξάντλησε κάθε περιθώριο συνεννόησης και υπομονής ελπίζοντας ότι η Μητρόπολη θα ανταποκριθεί στις υποσχέσεις για σταδιακή εξομάλυνση της κατάστασης και καταβολής των δεδουλευμένων. Δυστυχώς όμως τα μόνα χρήματα που μπήκαν το τελευταίο διάστημα ήταν κάποια έναντι για το μήνα Δεκέμβριο.
Είναι εξοργιστικό κάποια ιδιωτικά εκπαιδευτήρια να περιφρονούν τον ιδρώτα και τον κόπο τον εκπαιδευτικών που παράγουν πλούτο για τους σχολάρχες, αφήνοντάς τους επί μήνες απλήρωτους. Είναι ακόμη πιο απογοητευτικό όταν τέτοιες τακτικές επιλέγονται από ένα εκπαιδευτήριο με χριστιανικές αρχές που δεν έχει ως στόχο το κέρδος.

Η ΟΙΕΛΕ ζήτησε με επιστολή της την παρέμβαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Πειραιά για να αποκατασταθεί η νομιμότητα. Θα προβεί, πλέον, σε κάθε πρόσφορο μέσο για να τερματιστεί η αγωνία και η εξαθλίωση των συναδέλφων μας στο σχολείο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img