ΑρχικήΑνακοινώσειςΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ...

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση της Ομοσπονδίας, η αναδρομική καταβολή Δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και του επιδόματος αδείας συγκεντρώνει καλές πιθανότητες. Είχαμε ενημερώσει πως η νόμιμη διαδικασία για τη διεκδίκηση έχει ως εξής:

  • Ο ιδιωτικός εκπαιδευτικός (ή, ακόμη καλύτερα για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων), η ομάδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών καταθέτει προς τον εργοδότη αίτηση για αναδρομική καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και του επιδόματος αδείας από το 2013 έως και σήμερα.
  • Εάν το σχολείο αρνηθεί, ακολουθεί στη συνέχεια η νομική προσφυγή. Έχουμε ενημερώσει πως η ΟΙΕΛΕ θα δώσει συμβουλές-κατευθύνσεις σε όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να προσφύγουν.

Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων, η νομική μας σύμβουλος Κάτια Λαϊνά ετοίμασε ένα υπόδειγμα αίτησης που μπορούμε να καταθέσουμε προς τα ιδιωτικά σχολεία για την αναδρομική καταβολή. Το κείμενο έχει ως εξής:

 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ………………………….

ΑΙΤΗΣΗ του

…………………………………, ιδιωτικού εκπαιδευτικού, κατοίκου……………

…..

Παρακαλώ πολύ όπως

α)  μου καταβάλλετε αναδρομικά, από το έτος 2013 μέχρι και  σήμερα,  τα  ποσά που αντιστοιχούν στα δώρα  Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας, τα οποία παράνομα και aντισυνταγματικά  δεν μου αποδώσατε.

β) μου καταβάλλετε από τούδε και στο εξής τα  δώρα  Χριστουγέννων, Πάσχα και  επιδόματος αδείας,   όπως αυτά καταβάλλονταν μέχρι την 31/12/2011, ήτοι πριν από την κατάργησή τους στο δημόσιο τομέα.

 

Αθήνα……………………………

Ο/Η αιτών/ουσα

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img