ΑρχικήΑνακοινώσειςΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΦΩΦΗ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΦΩΦΗ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ

- Advertisement -spot_img

Εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου για να αποχαιρετήσουν σε έντονα φορτισμένο κλίμα την αγωνίστρια συνάδελφό μας Φώφη Μπουλούτα που έφυγε αδόκητα από τη ζωή.
Στην τελετή παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΟΙΕΛΕ ο Πρόεδρος Μ. Κουρουτός, ο Πρόεδρος του ΣΙΕΛ Αλ. Γούλας, ο Α’ Αντιπρόεδρος Δ. Κάζαγλης, η Οργανωτική Γραμματέας Τζ. Κωστούση και το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος του Σωματείου Καθηγητών Ξένων Γλωσσών Ε. Φλεριανού. Παραβρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών του δημοσίου. Τον επικήδειο εκφώνησε ο Γεν. Γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γ. Χριστόπουλος. Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων ανάγνωσε η εκπρόσωπος του 2ου Λυκείου Κορινθίας, του τελευταίου σχολείου όπου η Φώφη υπηρέτησε. Στεφάνι στη μνήμη της κατέθεσε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου.
Είδαμε με ιδιαίτερη συγκίνηση παλιούς συνδικαλιστές του ΣΕΛΚΑ (του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών του Κολλεγίου Αθηνών) με επικεφαλής τους δύο ιστορικούς Προέδρους του σωματείου Δ. Καραχάλιο και Δ. Καραφύλλη. Επίσης, βρέθηκαν εκεί συνταξιούχοι και απολυμένοι τα τελευταία χρόνια εκπαιδευτικοί από το Κολλέγιο όπου η Φώφη υπηρέτησε επί 21 χρόνια…

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img