ΑρχικήΕιδήσειςΑΥΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α/ΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

- Advertisement -spot_img

Αύριο, Τρίτη, 19/1 και ώρα 11:30 στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ παρουσιάζεται η Ετήσια Έκθεση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ για την Εκπαίδευση (2015) με τίτλο «Η Ταυτότητα της Ελληνικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το 2002 έως το 2014». Αντικείμενο της Έκθεσης είναι τα βασικά μεγέθη της ελληνικής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με συγκριτική αποτύπωση όλων των διαθέσιμων οικονομικών και μη-οικονομικών μεγεθών της για την περίοδο 2002-2014 και η θέση τους στο ευρωπαϊκό και διεθνές πλαίσιο αναφοράς.

Η έρευνα παρέχει αποκαλυπτικά στοιχεία για την κατάσταση του εκπαιδευτικού συστήματος, ιδιαίτερα μετά από την εφαρμογή του ακραίου, νεοφιλελεύθερου προγράμματος που προκάλεσε οικονομική ασφυξία στα δημόσια αγαθά. Το σύνολο της έρευνας θα αναδημοσιεύσει η ΟΙΕΛΕ αύριο, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Διαβάστε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img