ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ– ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΥΣΠΕ –...

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ– ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΥΣΠΕ – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΟΙΕΛΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

- Advertisement -spot_img

Αύριο το πρωί στις 8:45 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ΓΣ των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου-Λυκείου Ουρσουλινών. Αίτημα της ΓΣ, η ακύρωση της απόλυσης και η επιστροφή στο σχολείου παρανόμως απολυθέντα συναδέλφου μας που εργάζεται στο σχολείο επί 33 ολόκληρα χρόνια, όπως αποφασίστηκε άλλωστε σε σημερινό έκτακτο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Η ΓΣ των εκπαιδευτικών θα εξετάσει τη συνολική πρόταση της ΟΙΕΛΕ και θα υπάρξει ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις του Συλλόγου σε περίπτωση που η διοίκηση του σχολείου δεν υπαναχωρήσει στην παράνομη απόφασή της.

Η σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ είχε ιστορικό-συμβολικό χαρακτήρα. Για πρώτη φορά εξετάστηκε η νομιμότητα και η καταχρηστικότητα καταγγελιών σύμβασης ιδιωτικών εκπαιδευτικών από το Συμβούλιο, όπως προβλέπει το άρθρο 28 του προσφάτως ψηφισθέντος Ν. 4415/2016. Η απόφαση του ΚΥΣΠΕ αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, κλιμάκια της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛ «σαρώνουν» ιδιωτικά σχολεία σε Αθήνα και Πειραιά. Στόχος των επισκέψεων η ενημέρωση των συναδέλφων για τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε πρόσφατα και η αναγκαιότητα εφαρμογής της. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img