ΑρχικήΑνακοινώσειςΑίτημα για επείγουσα συνάντηση κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ στην Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου...

Αίτημα για επείγουσα συνάντηση κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ στην Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας για το ζήτημα της τεράστιας καθυστέρησης στην πληρωμή αποδοχών μητέρων με άδεια ανατροφής τέκνου

- Advertisement -spot_img

 

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα αίτημα για επείγουσα συνάντησης με την Γεν. Γραμματέα του Υπ. Παιδεία με την Αν. Γκίκα, προκειμένου να συζητηθεί επιτέλους το φλέγον ζήτημα της τεράστιας καθυστέρησης καταβολής αποδοχών σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς με υπηρεσιακές άδειες, ιδίως στις μητέρες με άδεια ανατροφής τέκνου.

Η ΟΕΙΛΕ έχει απευθύνει αίτημα συνάντησης για το ζήτημα προς την Δ/νση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, όμως σε απαντητική της επιστολή προς την Ομοσπονδία η Διευθύντρια κ. Π. Τσόκα προτείνει, λόγω της εξαιρετικής σοβαρότητας του θέματος, η συνάντηση να πραγματοποιηθεί με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας,  που είναι μετά την Υπουργό η επόμενη στην ιεραρχία για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη η ΟΙΕΛΕ έχει αποστείλει εξώδικο το οποίο κοινοποιήθηκε στην Υπουργό Παιδείας. Στην εξώδικη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας επισημαίνεται ότι κάποιες υπηρεσίες θέτουν τεχνητά εμπόδια για την καταβολή της μισθοδοσίας και ότι μαζί με δεκάδες εκπαιδευτικούς προετοιμάζεται νομική ενέργεια κατά παντός υπευθύνου.

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img