ΑρχικήΑνακοινώσειςΑναφορά 17 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Βουλή με πρωτοβουλία του Πάνου...

Αναφορά 17 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Βουλή με πρωτοβουλία του Πάνου Σκουρλέτη σχετικά με την καταγγελία της ΟΙΕΛΕ για το νηπιαγωγείο-κολαστήριο στην Πεύκη

- Advertisement -spot_img

Αναφορά στη Βουλή για την καταγγελία της ΟΙΕΛΕ σχετικά με το νηπιαγωγείο- κολαστήριο στην Πεύκη κατέθεσαν 17 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με πρωτοβουλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Επικρατείας, Πάνου Σκουρλέτη.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αυτή, μια από τις εκατοντάδες στον δυσώδη χώρο των ιδιωτικών νηπιαγωγείων, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας μετά από καταγγελία συναδέλφου για τις δραματικές εργασιακές συνθήκες που αντιμετώπισε στο νηπιαγωγείο που υπηρετεί. Η ΟΙΕΛΕ ενημέρωσε το Υπουργείο Παιδείας και την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης (η οποία στο παρελθόν έχει δείξει ανοχή σε παρανομίες ιδιωτικών νηπιαγωγείων), αλλά ακόμη δεν έχει λάβει καμιά απάντηση.

Η αναφορά που κατατίθεται για τους Υπουργούς Εργασίας  και Παιδείας ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία και τις υπηρεσίες τους απάντηση σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε εδώ το κείμενο της αναφοράς και το σχετικό Δελτίο Τύπου

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img