ΑρχικήΑνακοινώσειςΑνακοίνωση Παραρτήματος ΣΙΕΛ Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής: «Το σχολείο μας, πιστό στον παιδαγωγικό...

Ανακοίνωση Παραρτήματος ΣΙΕΛ Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής: «Το σχολείο μας, πιστό στον παιδαγωγικό και δημοκρατικό χαρακτήρα του, δεν επιτρέπει τη δια ζώσης μετάδοση μαθημάτων»

- Advertisement -spot_img

Νέα ανακοίνωση έλαβε σήμερα η ΟΙΕΛΕ, αυτή τη φορά από το Παράρτημα του ΣΙΕΛ στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή. Οι συνάδελφοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους που το σχολείο, πιστό στον παιδαγωγικό και δημοκρατικό χαρακτήρα του, δεν επιτρέπει το live streaming. Ακολουθεί η ανακοίνωση του παραρτήματος:

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το παράρτημα ΣΙΕΛ της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής βρίσκει θετική την απόφαση του ιδιοκτήτη κ. Αντώνιου Βόσσου να μην συμμετέχει το σχολείο στη δια ζώσης μετάδοση των μαθημάτων. Η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή παραμένει πιστή στις αξίες της παιδαγωγικής με γνώμονα το καλό του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Η αλληλεπίδραση δασκάλου και μαθητή αποτελεί το βασικό πυλώνα της παιδαγωγικής διαδικασίας. Η απόφαση αυτή της Σχολής έρχεται να επιβεβαιώσει τον δημοκρατικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα της και την πολυετή προσπάθεια της πραγματικής Παιδαγωγικής.

Με εκτίμηση,

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος ΣΙΕΛ της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img