ΑρχικήΑνακοινώσειςΑνακοίνωση της ΟΙΕΛΕ σχετικά με είδηση που κυκλοφορεί στα social media για...

Ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ σχετικά με είδηση που κυκλοφορεί στα social media για «απόφαση δικαστηρίου που ανακαλεί την απόλυση της Φώφης Μπουλούτα»

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ έχει γίνει αποδέκτης πολλών ερωτημάτων σχετικά με είδηση που κυκλοφορεί στα social media και αφορά σε «δικαστική απόφαση που ακυρώνει την απόλυση Μπουλούτα».

Με αφορμή την είδηση αυτή, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  • Καμιά δικαστική απόφαση σχετική δεν έχει περιέλθει σε γνώση της ΟΙΕΛΕ ή της οικογένειας της αείμνηστης συναδέλφου μας Φώφης Μπουλούτα. Η τελευταία εξέλιξη την οποία γνωρίζουμε και έχουμε κοινοποιήσει είναι η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας τον Ιανουάριο του 2019 που ανακαλούσε την ντροπιαστική απόφαση του ΚΥΣΔΕ του Δεκεμβρίου του 2013. Αν κάποιοι έχουν στην κατοχή τους κάποια τέτοια δικαστική απόφαση, παρακαλούμε θερμά να μας την γνωστοποιήσουν.
  • Καλούμε κάθε πολίτη να είναι εξαιρετικά προσεκτικός στην αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων, ιδίως όταν αφορούν σε μια συνάδελφό μας που έχει φύγει από τη ζωή και είχε υποστεί τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της τεράστια ψυχική και ηθική ταλαιπωρία από τη συγκεκριμένη υπόθεση.
- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img