ΑρχικήΑνακοινώσειςΑναβρασμός στον κλάδο- Το ένα μετά το άλλο τα σωματεία αναγγέλλουν...

Αναβρασμός στον κλάδο- Το ένα μετά το άλλο τα σωματεία αναγγέλλουν Γενικές Συνελεύσεις για την ανατροπή του νόμου Κεραμέως-ΣΙΣ

- Advertisement -spot_img

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, ο κλάδος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών βρίσκεται επί ποδός πολέμου για να ανατρέψει τον εκτρωματικό νόμο Κεραμέως-ΣΙΣ. Ήδη καταφθάνουν συνεχώς στην Ομοσπονδία ανακοινώσεις σωματείων και των παραρτημάτων τους για τη διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων, ώστε να αποφασιστούν οι τρόποι αντίδρασής μας στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια της Υπουργού Παιδείας και των σχολαρχών να μετατραπούν τα ιδιωτικά σχολεία σε Κρανίου Τόπο για τους εργαζόμενους και σε μηχανή παραγωγής «άριστων» τίτλων σπουδών.

Μετά την ανακοίνωση του παραρτήματος του ΣΙΕΛ στην Ιόνιο Σχολή για τη διενέργεια έκτακτης Γ.Σ. την Τετάρτη, 2η Σεπτεμβρίου, μόλις έφθασαν στην Ομοσπονδία οι ανακοινώσεις των παραρτημάτων του ΣΙΕΛ της Σχολής Μωραΐτη για Γ.Σ. στις 4/9 και του Εκπαιδευτηρίου «ο Πλάτων» για Γ.Σ τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Πληροφορούμαστε ότι τα Δ.Σ. όλων των υπόλοιπων σωματείων και παραρτημάτων διεξάγουν αυτές τις ημέρες διαδικασίες  με τηλεδιασκέψεις, προκειμένου να προσδιορίσουν ημερομηνίες διεξαγωγής Συνελεύσεων.

Από κάθε γωνιά της χώρας, πάντως, το μήνυμα είναι εκκωφαντικό. Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα ανατρέψουν το νόμο Κεραμέως, θα θρυμματίσουν τα όνειρα των σχολαρχών να μετασχηματιστούν τα ιδιωτικά σχολεία σε super market. Το κάναμε το 2010, το κάναμε το 2014, θα το πετύχουμε και τώρα!

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img