ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ έλαβε από την Υπουργό Παιδείας απάντηση στην από 19/7 επιστολή  μας με την οποία επισημαίναμε την ανησυχία μας για υποβάθμιση της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και μάλιστα σε μια περίοδο που παρατηρούνται οξυμένα προβλήματα μαύρης εργασίας, φοροδιαφυγής και φαινόμενα έκδοσης παράνομων τίτλων σπουδών.

 

Στην απάντηση της Υπουργού  επισημαίνεται ότι αποτελεί προτεραιότητα της νέας πολιτικής ηγεσίας η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και η πάταξη φαινομένων ανομίας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Επίσης, απευθύνεται πρόσκληση για έναν γόνιμο και ειλικρινή διάλογο σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο.

 

Η ΟΙΕΛΕ θα περιμένει την έναρξη του διαλόγου και την υλοποίηση όσων η επιστολή της Υπουργού Παιδείας περιέχει, κυρίως την καταπολέμηση των οξύτατων παρανομιών σε ιδιωτικά σχολεία, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Φροντιστήρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Ιδιαίτερα όμως για τα εργασιακά μας δικαιώματα εκφράζει την επιφύλαξη των συναδέλφων μας, μετά μάλιστα τις πρόσφατες νομοθετικές διευθετήσεις στο χώρο της εργασίας. 

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img