ΑρχικήΕιδήσειςΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΠΛΗΡΗΣ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΠΛΗΡΗΣ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

- Advertisement -spot_img

Στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τις δηλώσεις του μετά τις δύο συναντήσεις που είχε με το προεδρείο της ΟΙΕΛΕ  πραγματοποίησε σήμερα ο Υπεύθυνος Παιδείας της Ν.Δ. κ. Θ. Φορτσάκης. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ταυτίζεται πλήρως με τη σκληροπυρηνική νεοφιλελεύθερη ηγεσία της συντεχνίας των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων και ζητά την άμεση απόσυρση του άρθρου 28 του νομοσχεδίου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση που αφορά την ιδιωτική εκπαίδευση.

Στις δύο συναντήσεις που είχαμε με τον κ. Φορτσάκη πριν από μερικούς μήνες διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και στο θέμα της μαύρης εργασίας, αλλά και σε αυτό των αναιτιολόγητων απολύσεων. Εκδόθηκαν μάλιστα κοινά Δελτία Τύπου στα οποία ο κ. Φορτσάκης δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του στο καθεστώς των αναιτιολόγητων απολύσεων.

Η ΟΙΕΛΕ ζητά, σήμερα, με επιστολή της άμεση συνάντηση με τον κ. Φορτσάκη προκειμένου να μας εξηγήσει τους λόγους της ξαφνικής μεταστροφής των απόψεών του.

Δείτε εδώ την επιστολή της ΟΙΕΛΕ

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε στη πρώτη συνάντηση της ΟΙΕΛΕ με τον κ. Φορτσάκη.

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε στη δεύτερη συνάντηση της ΟΙΕΛΕ με τον κ. Φορτσάκη.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img