ΑρχικήΑνακοινώσειςΑπέδωσαν οι πιέσεις, με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας δόθηκε τρίμηνη παράταση για...

Απέδωσαν οι πιέσεις, με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας δόθηκε τρίμηνη παράταση για την ανανέωση αδειών διδασκαλίας των συναδέλφων σε Φροντιστήρια και σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών

- Advertisement -spot_img

Απέδωσε καρπούς η πίεση χιλιάδων συναδέλφων και η παρέμβαση της ΟΙΕΛΕ για το φλέγον θέμα της ανανέωσης της άδειας διδασκαλίας για χιλιάδες συναδέλφους που εργάζονται σε Φροντιστήρια και σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Με εγκύκλιο που μόλις εξέδωσε το γραφείο της Υφυπουργού Παιδείας, ανακοινώνεται ότι παρατείνεται για τρεις μήνες (δηλ. μέχρι την 30.11.2021) η δυνατότητα ανανέωσης αδειών διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών (πρόκειται για άδειες που υπεβλήθησαν για ανανέωση στον ΕΟΠΠΕΠ μέχρι τις 30.08.2019 και λήγουν στις 31.08.2021).

Σήμερα το πρωί υπήρξε επικοινωνία εκπροσώπου του Προεδρείου της ΟΙΕΛΕ με την Προϊσταμένη του Τμήματος Φροντιστηρίων της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας όπου για μια ακόμη φορά τονίστηκε εκ μέρους μας η ανάγκη εξεύρεσης άμεσης λύσης. Απεστάλη, δε, επιστολή στη διοίκηση του ΕΟΠΠΕΠ με αίτημα για κοινή συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, του Υπουργείου και του Οργανισμού το συντομότερο δυνατόν, ώστε να διευθετηθεί κάθε λεπτομέρεια που αφορά σε φακέλους που είχαν υποβάλει εκεί συνάδελφοί μας.

Διαβάστε εδώ την εγκύκλιο

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img