ΑρχικήΕιδήσειςΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 10/2, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΡΣΑΚΕΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΟΓΩ...

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 10/2, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΡΣΑΚΕΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Φ.Ε. ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 13ου ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ

- Advertisement -spot_img

Μετά από απόφαση της ΓΣ τους, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα δημοτικά σχολεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσάκεια Σχολεία) προχωρούν αύριο Τετάρτη, 10/2, σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία.

Ο βασικός λόγος της απεργίας είναι η μη εφαρμογή της πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Εργασίας (Α.Π. 4053/22-12-15) από τη διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση αφορά την καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας στους εκπαιδευτικούς.

Η κήρυξη της απεργίας στα δημοτικά σχολεία της Φ.Ε. αποτελεί κρίσιμο γεγονός για τον κλάδο, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Πρόεδρός της κ. Γ. Μπαμπινιώτης τόσο ως σχολάρχης όσο, κυρίως, ως Υπουργός Παιδείας είχε πρωτοστατήσει στη θεσμική και μισθολογική εξαθλίωση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Παραπέμπουμε σε παλαιότερη ανάρτηση της Ομοσπονδίας, στην οποία γίνεται αναλυτική αναφορά στην πρόσφατη «δράση» του κ. Μπαμπινιώτη ως Υπουργού Παιδείας.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img