ΑρχικήΕιδήσειςΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΤΗΝ...

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ

- Advertisement -spot_img

Σύμφωνα με την καλά πληροφορημένη για ζητήματα της Εκκλησίας ιστοσελίδα romfaia.gr, ο Μητροπολίτης Πειραιά εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ λόγω της σημερινής επιστολής του Μ. Κουρουτού προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας σχετικά με τις βαρύτατες παρανομίες στο σχολείο της Μητρόπολης και τη στάση του ίδιου του Μητροπολίτη.

Δηλώνουμε ότι θα αναμείνουμε με χαρά τη μήνυση (που προφανώς ασκείται στο πλαίσιο της χριστιανικής αγάπης για τον πλησίον) του Μητροπολίτη, καθώς στην αίθουσα του δικαστηρίου θα αποδειχθούν αναλυτικά μία προς μία οι καταγγελίες για το σχολείο. Είναι, επίσης, εντυπωσιακό ότι ο Μητροπολίτης, ενώ σε επιστολή της ΟΙΕΛΕ για συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν αυτές οι παρανομίες δεν απάντησε ποτέ, έδειξε σήμερα αξιοζήλευτη ταχύτητα για να τοποθετηθεί μέσω κύκλων της Μητρόπολης για την πρόθεσή του να μηνύσει τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Δηλώνουμε, τέλος, ότι όσο προκαλούμαστε, θα δίνουμε νέα στοιχεία στη δημοσιότητα, ξεκινώντας με την περιβόητη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου που έχει μετατραπεί σε αίθουσα μνημοσύνων…

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img