ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ!

- Advertisement -spot_img

Πληροφορούμαστε ότι ιδιωτικά σχολεία, των οποίων τμήμα των παρανομιών δημοσιοποιήθηκε στον πρόσφατο διάλογο για τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά την ιδιωτική εκπαίδευση, ετοιμάζουν μηνύσεις εναντίον  της ΟΙΕΛΕ.

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός. Τα τελευταία χρόνια ορισμένοι εκ των σχολαρχών (που μιλούν μάλιστα για «μπολσεβικισμούς», «ελευθερία» και «δημοκρατία»…) έχουν ανακαλύψει τη μέθοδο της κατασκευής μηνύσεων και αγωγών εναντίον εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ στην απέλπιδα προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν, να φιμώσουν και να σταματήσουν τον αγώνα μας για αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας στο χώρο.

Όπως και όλες τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα δημόσια τους προκαλούμε: Κοπιάστε! Μηνύστε μας, φέρτε τις υποθέσεις σας ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτό, άλλωστε, περιμένουμε κι εμείς. Διότι γνωρίζουμε ότι στις αίθουσες των δικαστηρίων (αν τολμήσετε να φτάσετε μέχρι εκεί…) κάποιοι θα απογυμνωθούν.

Όσο για τις διοικήσεις των σχολείων που προετοιμάζουν αγωγές, τους ενημερώνουμε ότι στο δικαστήριο θα δημοσιοποιηθούν κι άλλα στοιχεία για σοβαρότατες παρανομίες που ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ιδού η Ρόδος, λοιπόν…

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img