ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΙΣ...

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- Advertisement -spot_img

Σοβαρότατες καταγγελίες για μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των αποδοχών των εκπαιδευτικών σε συγκεκριμένα ιδιωτικά σχολεία των Χανίων έχουν φτάσει στην Ομοσπονδία μας.

Πιο συγκεκριμένα, στα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα. Κάποιοι εκπαιδευτικοί πληρώνονται, κάποιοι όχι και κάποιοι παίρνουν …έναντι! Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, το σχολείο δεν αποστέλλει σε μια τράπεζα τους μισθούς, αλλά έχει …μοιράσει σε διάφορες τράπεζες τους εκπαιδευτικούς! Οι πρακτικές αυτές άνισης μισθολογικής μεταχείρισης των εκπαιδευτικών, η καθυστέρηση των αποδοχών και οι περίεργες (τουλάχιστον) κινήσεις του σχολείου σε σχέση με τις τράπεζες, προκαλούν εύλογη ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο και για τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών. Είναι, επίσης, προφανές ότι για τους ιδιοκτήτες του σχολείου (όπως και για αυτούς των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωρόπουλου που επίσης καθυστερούν την καταβολή των αποδοχών των εκπαιδευτικών) στοιχειοθετούνται πλέον σοβαρότατα πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα.

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα σχετικά έγγραφα προς τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Χανίων και θα αναμένει τις ενέργειες της διοίκησης.

Δείτε εδώ την απάντηση της Π.Ε. Χανίων.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img