ΑρχικήΕιδήσειςΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.: Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.: Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

- Advertisement -spot_img

Στη χθεσινή ΓΣ του ΣΙΕΛ το κύριο συμπέρασμα που προέκυψε ήταν η ομοψυχία και η ενότητα του κλάδου στις δύσκολες και ιστορικές στιγμές που διανύουμε. Παρά τις διαφορετικές απόψεις, παρά τις διακριτές ιδεολογικές και πολιτικές προσεγγίσεις, πορευόμαστε όλοι μαζί για να διασφαλίσουμε τη νομιμότητα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, για να εγγυηθούμε πως ο ιδιωτικός εκπαιδευτικός θα είναι αξιοπρεπής λειτουργός για να προστατευθεί το δημόσιο και κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης. Σε αυτό το κλίμα ομόνοιας και ομοφωνίας, αποφασίστηκε οι εκλογές του ΣΙΕΛ, του μεγαλύτερου σωματείου της ΟΙΕΛΕ στη χώρα, να ξεκινήσουν στις 12 Ιανουαρίου.

Η δύναμή μας είναι το σωματείο μας και η ισχύς του σωματείου μετριέται με έναν μόνο τρόπο. Με τη δυναμική των μελών του. Με τη συμμετοχή και τη δράση τους.

Οι εκλογές του ΣΙΕΛ αποτελούν ένα κρίσμο τεστ για όλους μας. Η μαζική συμμετοχή συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία θα αποτελέσει ξεκάθαρο μήνυμα. Όσο πιο ισχυρό είναι ένα σωματείο τόσο διευρύνεται η δυνατότητα αποτελεσματικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που καθιστά τη συμμετοχή όλων στις εκλογές του ΣΙΕΛ αναγκαία. Όσο περισσότερα είναι τα μέλη που θα ψηφίσουν στις εκλογές, τόσο δυναμώνει η φωνή του ΣΙΕΛ, η φωνή της ΟΙΕΛΕ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα.

Κανείς δεν θα μας βοηθήσει, αν εμείς δεν βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Ο κλάδος επιβιώνει μόνο με τη συλλογική προσπάθεια όλων.

Κανένας ιδιωτικός εκπαιδευτικός δεν πρέπει να απέχει από την κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Η ψήφος είναι δύναμη και καθορίζει το μέλλον όλων μας. Προσερχόμαστε μαζικά στις κάλπες για να δυναμώσουμε το σωματείο και να δώσουμε νέα πνοή στο χώρο μας. Ζητούμε, κυρίως, τη συμμετοχή των νέων συναδέλφων που θα πρέπει να πάρουν σιγά σιγά την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας την πλούσια παράδοση αγώνων του σωματείου μας και της Ομοσπονδίας.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε το πλήρες πρόγραμμα των εκλογών. Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img