ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΙΔ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

- Advertisement -spot_img

Σε σημερινό άρθρο του Χρήστου Κάτσικα για την «Εφημερίδα των Συντακτών» επισημαίνεται οσοβαρός κίνδυνος, όπως έχει καταγγείλει δημόσια η ΟΙΕΛΕ, που υπάρχει για το διορισμό στο δημόσιο ανθρώπων με παράνομους/πλαστούς τίτλους σπουδών από παρόχους ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο συντάκτης αναφέρεται και στις δύο επιστολές που έστειλε η Ομοσπονδία στους Υπουργούς Παιδείας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το ζήτημα, ζητώντας να εφαρμοστεί πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης που ζητά επανεξέταση των κατόχων των παράνομων τίτλων που σήμερα υπηρετούν στο Δημόσιο, ή περιμένουν διορισμό.

Τέλος, γίνεται λόγος για την καταγγελία της ΟΙΕΛΕ σχετικά με την υπόθεση των μαζικών μετεγγραφών από δημόσια σε ιδιωτικά σχολεία με ενδεχόμενο δόλο, λόγω αλλαγής του τρόπου κτήσης των απολυτήριων τίτλων της Γ’ Λυκείου.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Εφ. Συν.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img