ΑρχικήΑνακοινώσειςΑύριο οι εκλογές του ΣΙΕΛ σε Αθηναϊκή Αγωγή και Παιδεία και σε...

Αύριο οι εκλογές του ΣΙΕΛ σε Αθηναϊκή Αγωγή και Παιδεία και σε 1ο Λύκειο Παλλήνης

- Advertisement -spot_img

Μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή χθες στο ξενοδοχείο Polis και σήμερα στη Σχολή Μωραΐτη, αύριο η εκλογική διαδικασία του ΣΙΕΛ συνεχίζεται στο Λύκειο του εκπαιδευτηρίου «Αθηναϊκή Αγωγή και Παιδεία» (Κοκκινάκη 17Β και Α. Διάκου 48, Κηφισιά) από τις 10:30 έως τις 13:00, ενώ στη συνέχεια κάλπες θα στηθούν στο 1ο Λύκειο Παλλήνης από τις 14:30 έως τις 16:30.

Οφείλουμε εδώ να εκφράσουμε ένα θερμό ευχαριστώ στους δημόσιους εκπαιδευτικούς και στις αρμόδιες αρχές που έδωσαν τη δυνατότητα, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας, να πραγματοποιηθούν εκλογές σε δημόσιο σχολείο, ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολυάριθμοι συνάδελφοί μας οι οποίοι υπηρετούν ή/και διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Ελπίζουμε ανάλογο πνεύμα συνεργασίας και φιλοξενίας στο πλαίσιο των ομαλών θεσμικών σχέσεων και της διευκόλυνσης των δημοκρατικών διαδικασιών να επιτρέψει στο μέλλον όλοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί να μπορούν να ψηφίζουν στο φυσικό τους χώρο.

Για τη συμμετοχή στη ψηφοφορία απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου εργατικού νόμου πρέπει να έχουμε μαζί μας και τον αριθμό ΑΜΚΑ. Η καταβολή της συνδρομής γίνεται και με τραπεζική κάρτα. Τα μέλη μας απολαμβάνουν προσφορές που μπορείτε να δείτε εδώ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img